Videoproducties

op initiatief van en samen met Oscar Westra van Holthe

#coachtraject #relatietherapie

Documentaire: De onbewuste dans

In dit emotionele verhaal lopen we mee met twee stellen die elkaar door systemische relatie-therapie weer weten te vinden. Naud en Hanneke zijn de balans in de opvoeding met hun zoon kwijt. Mark en Aukje dreigen uit elkaar te groeien door een gebrek aan romantiek. In deze documentaire loopt de filmmaker mee met de meest intieme sessies van Oscar Westra van Holthe, de psycholoog van de Zuidas. Het laat zien hoe onze liefdesrelaties zich vormen naar ons familie-verleden. Hoe kunnen we ons uit die onbewuste dans ontworstelen?

#themaworkshop #klimaatcrisis

De psychologie
van duurzaamheid

Hoe ga jij om met de klimaatcrisis? Oscar geeft regelmatig lezingen over de psychologische kant van de maatschappelijke transitie naar een duurzamere samenleving. Wat maakt dat sommigen van ons diep geraakt worden terwijl het anderen koud lijkt te laten? In deze korte video kijken we mee met hoe Oscar het hele systeem in de kamer brengt. Ook krijgen we inzicht in zijn gedachtegoed, visie en aanpak.

#explainer #familieopstellingen

Getekende video: uitleg van familieopstellingen

Wat zijn familieopstellingen? In deze getekende video legt Oscar uit wat familieopstellingen zijn, hoe het werkt en waar het vandaan komt. Ook passeren verschillende toepassingen de revue. Deze video was gemaakt omdat Oscar's cliënten graag vooraf wat meer informatie wilden ontvangen. De inhoud is een gecondenseerde versie van de presentatie die Oscar doet voordat hij een opstellingsavond begeleidt.

#themaworkshop #ontslagbegeleiding

Begeleiding in rouw verwerking bij ontslag

Hoe ga jij om met ontslag? Hoe komen patronen uit jouw gezin van herkomst terug op jouw werk? Deze video geeft een inkijkje in het werk van een systemisch coach. Ook geeft het zicht op hoe een interactieve workshop bij Oscar eruit ziet. Zoe zie je een zelfreflectie-oefening, hoe Oscar vertelt over onze onbewuste psychologische en sociale patronen – en hoe alles samenkomt in een groepsopstelling.

Op zoek naar een expert in hogere mensenkunde?
Bel of whatsapp Oscar 24/7 op +31 (0) 6 16 26 13 81.

Leuk om kennis te maken!Vul je gegevens in en ik neem contact met je op.