BEGELEIDING EN COACHING

Teamdynamiek

15 mei 2023, begin en eindtijd: tba
Begeleider: Oscar Westra van Holthe
Locatie: tba (omgeving/kantoor Zuidas)
In opdracht van: Sandy Blaauboer-Boots

Een spiegel naar jouw
leiderschap in het team.

In de training teamdynamiek kijk je met een systemische blik naar jouw teamvraagstuk. Wat zoek jij –bewust en onbewust– op? We zullen werken met de systemische ijsberg. Dit denkkader bestaat uit twee hoofddimensies met elk twee sublagen. Ten eerste nemen we onszelf en onze familie-achtergrond mee naar ons werk. Voor welke thema’s van vroeger ben jij nog altijd gevoelig? En dus welke rol neem jij vaak in? Ten tweede zijn we altijd deel van een groter sociaal web. Welk trauma zit in het sociale DNA van de organisatie verscholen? En welke blinde vlek van de branche spiegelt dit? Met zicht op hoe de lagen op elkaar inhaken verdiep je jezelf als mens én professional.

Breng jouw vraagstuk,
thema of dilemma in.

Tijdens deze teamdag zullen we opstellingen als ons onderzoeksinstrument gebruiken. Een opstelling is een ruimtelijke representatie van een vraag, kwestie of thema. Verschillende rollen worden door aanwezige deelnemers vertegenwoordigd in de ruimte (dit heet representeren). Het dusdanig in kaart brengen van de verschillende aspecten verduidelijkt de onbewuste relaties en dynamieken die spelen. Hierdoor vergroot je jouw bewustzijn over dieperliggende oorzaken van jouw vraagstuk. Ook krijg je helder wat aan jou is om anders te doen of wat je juist hebt leren los te laten. In eerdere teamdagen zijn thema's als het omgaan met emoties, met conflict en positionering langsgekomen.

Hoe ziet een interactief programma met Oscar eruit?

Plan jouw telefonische intake.

Deelname aan dit supervisieprogramma vereist een telefonische intake van 15-30 minuten. Klik een
onderstaand timeslot aan en boek deze in Oscar's agenda. Hij belt je op het afgesproken moment.

There are no upcoming events

N.B. Zorg dat je de groene 'book now' bevestigingsknop aanklikt. Je weet dat jouw afspraak definitief staat zodra je een bevestigingsmail krijgt.

Vragen vooraf of problemen met het aanmelden?
Bel/whatsapp Oscar dan op +31 (0) 6 16 26 13 81.