TWEEDAAGSE INHOUSE TRAINING

Teamdynamiek

Trainingsdata: 24 & 25 Maart 2022, 9.00-17.00
Locatie: Circl; ism ABN Amro Leadership Journey

Wil jij de werkcultuur binnen jouw team verbeteren?

In deze training leer je als professional jouw eigen blinde vlekken kennen zodat je de teamdynamiek positief kan beïnvloeden. Zo krijg je vanuit jouw rol de emoties binnen jouw team de baas, bevorder je collegiale openheid en los je conflicten snel op. Jouw deelname vereist een telefonische intake die je op deze site kan inplannen.

Vaardigheden en competenties die je ontwikkelt:

Leer jouw blinde vlekken kennen.

Leer meebewegen met mens en strategie

Leer mensen in hun kracht zetten.

Leer van polarisatie tot draagvlak komen.

Leer het onderlinge begrip vergroten.

Leer het bevorderen van 'eigenaarschap’.

Leer omgaan met externe teamfactoren.

Leer sneller 'samen tot resultaat' komen.

Een spiegel naar jouw
leiderschap in het team.

In de training teamdynamiek kijk je met een systemische blik naar jouw teamvraagstuk. Wat zoek jij –bewust en onbewust– op? We zullen werken met de systemische ijsberg. Dit denkkader bestaat uit twee hoofddimensies met elk twee sublagen. Ten eerste nemen we onszelf en onze familie-achtergrond mee naar ons werk. Voor welke thema’s van vroeger ben jij nog altijd gevoelig? En dus welke rol neem jij vaak in? Ten tweede zijn we altijd deel van een groter sociaal web. Welk trauma zit in het sociale DNA van de organisatie verscholen? En welke blinde vlek van de branche spiegelt dit? Met zicht op hoe de lagen op elkaar inhaken verdiep je jezelf als mens én professional.

Breng jouw vraagstuk,
thema of dilemma in.

Tijdens de training zullen we onder meer opstellingen als onderzoeksinstrument gebruiken. Een opstelling is een ruimtelijke representatie van een vraag, kwestie of een thema. Verschillende rollen worden daarin door de aanwezige deelnemers vertegenwoordigd in de ruimte (dit heet representeren). Het dusdanig in kaart brengen van de verschillende aspecten verduidelijkt de onbewuste relaties en dynamieken die in jouw team spelen. Hierdoor vergroot je jouw bewustzijn over dieperliggende oorzaken van een psychosociaal vraagstuk. Ook krijg je helder wat aan jou als leider is om anders te doen of wat je juist hebt leren los te laten. In deze training zullen we met de bovenste drie lagen van de ijsberg aan jouw teamvraagstuk werken.

Plan jouw telefonische intake.

Deelname aan dit trainingsprogramma vereist een telefonische intake van 45-60 minuten. Klik een
onderstaand timeslot aan en boek deze in Oscar's agenda. Hij belt je op het afgesproken moment.

There are no upcoming events

N.B. Zorg dat je de groene 'book now' bevestigingsknop aanklikt. Je weet dat jouw afspraak definitief staat zodra je een bevestigingsmail krijgt.

Vragen vooraf of problemen met het aanmelden?
Bel/whatsapp Oscar dan op +31 (0) 6 16 26 13 81.